Vásárlás előtti átvizsgálás

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy autóvásárlás komoly döntési helyzet elé állítja a leendő gépkocsi tulajdonost. Ezen komplex megfontolást igénylő döntés korrekt meghozatalában támogatjuk kedves ügyfeleinket tapasztalt szakember gárdánk és modern, megbízható műszeres hátterünk segítségével, hogy az autóvásárlásra fordított befektetésük bosszúság helyett biztonságot kamatozzon. Célunk, hogy ügyfeleink mindennemű autóval kapcsolatos problémájára megoldást nyújtsunk, mindezt körültekintő udvariassággal, szakértelemmel és teljes körű korrekt tájékoztatás mellett, mellyel az ügyfélközpontú kiszolgálást ügyfél élménnyé emeljük, annak érdekében, hogy ügyfeleink számára kellemes eseménnyé váljon autójuk átvizsgálása és szervizelése.
Gyors pontos, de egyben rugalmas is a csapat.
Jáksó Péter

Vásárlás előtti átvizsgálás

Elsődleges tel.: +36 70 330 21 84
Másodlagos tel.:  +36 1 349 6679

Célunk, hogy ügyfeleink mindennemű autóval kapcsolatos problémájára megoldást nyújtsunk, mindezt körültekintő szakértelemmel és teljes körű korrekt tájékoztatás mellett, mellyel az ügyfélközpontú kiszolgálást ügyfél élménnyé emeljük, annak érdekében, hogy ügyfeleink számára kellemes eseménnyé váljon autójuk szervizelése.

Miért minket választanak elégedett ügyfeleink?

  • lelkiismeretes gondos átvizsgálás + javítás
  • korrekt, precíz, részletes tájékoztatás
  • időpont betartása
  • udvarias ügyfélkezelés
  • tiszta, igényes környezet
  • kényelmes légkondicionált váró
Ne döntsön a vásárlás mellett úgy, hogy elmulasztja szakemberrel átnézetni a kiszemelt és megkedvelt gépjárművet!

Tudjuk, hogy amikor az átvizsgálásra sor kerül, már érzelmileg kötődnek az ügyfelek az autóhoz.

De biztos lehet benne, hogy egy tapasztalt szakember sokkal több dologra derít fényt, mint egy laikus. Hiszen, a futásteljesítmény sem garantálja egy használt autó kitűnő állapotát: ahogy egy 60 000 km-t futott autó is lehet kritikusan rossz műszaki állapotú, úgy egy 300 000 km-t futott autó is lehet kiemelkedően jó műszaki állapotban.

Habár szerelni nem szerelték a kocsimat, de nagyon korrekt és szakszerű tájékoztatást kaptam a gépjármű állapotára vonatkozóan. Sok munkájuk van, emiatt nehéz időpontot kapni hozzájuk, mint általában a jó szervizekbe.
Farago Gergely

Mit vizsgálunk?

a futómű teljes körű átvizsgálása (gömbfejek, szilentek, lengéscsillapító, rugók, stabilizátor, kerékcsapágy,  kormánymű, stb.)

műszeres fékhatás mérés, fékbetétek, féktárcsák, fékcsövek és a kézifék állapotának vizsgálata.

 világító berendezések szemrevételezése, akkumulátor és generátor műszeres bemérése.

a karosszérián lévő javításból fakadó hibák ellenőrzése,a fényezés ellenőrzése,  lámpák, szélvédők, ablakok, gumiabroncsok ellenőrzése.

a karosszéria teljes átvizsgálása rétegvastagság mérővel. Ami a külső szemrevételezés esetén esetleg rejtve marad, ezzel kiderül. Általában a gyári érték 120-180 mikron, de ez autómárkánként eltérő.

motorolaj, fagyálló és szervó olaj szintjének ellenőrzése valamint fékfolyadék és állapotának ellenőrzése.

számítógépes hibakód kiolvasás az autó vezérlőegységeiből.

ellenőrizzük a motor és a váltó állapotát, a kipufogórendszert, a szíjakat és az esetleges folyadékszivárgások nyomait keressük.

Miért jó ez Önnek?

Akár többszázezret is megtakaríthat, ha szakszerűtlen javításokra, a hibás komfortmodulra, vagy az autó árvizes előéletére fény derül még a vásárlás előtt. Ha szeretné, a feltárt hibákról tételes javítási ajánlatot készítünk,  amennyiben az átvizsgálás eredményének tükrében még van ennek értelme. Így ez egy kiváló alku alap lehet egy kölcsönösen előnyös vételár megállapításához.

Nagyon korrekt hely. Csak ajánlani tudom.
Novák Gábor
Testreszabott diagnosztikai javítási árajánlatainkkal szeretettel várjuk Önt a 1135 Budapest Tahi utca 87-ben.

Időpontegyeztetés érdekében kérjük hívja a
+36 70 363 3217
+36 1 349 6679
számot, vagy írjon a
info@tolgyesiautoszerviz.hu

Ami érdekelhet még

Leave a Replay

Iratkozz fel hírlevelünkre

Minden héten újabb szolgáltatást muttatunk be.