Eredetiségvizsgálat

Tisztában vagyunk azzal, hogy az Eredet vizsga az autóvásárlás megvalósulása szempontjából elengedhetetlen. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez az ügymenet a lehető leghatékonyabb és zökkenőmentes legyen az Ön számára!
  1135 BUDAPEST, TAHI U. 87.
Eredetiségvizsgálat a műhelyben, emelő segítsével
Eredetiségvizsgálatra vittem az autómat. Előzetesen egyeztetett időpontra érkeztem. A munkafelvétel és a munka elvégzése gyors volt. Mindenkinek ajánlom ezt az autószervizt.
Kreisz Gábor

Miért minket választanak elégedett ügyfeleink?

  • előzetesen foglalt vizsga időpont betartása
  • gyors, 30-40 perces vizsgálat
  • festékvastagság precíz mérése
  • technikai azonosítók meglétének pontos vizsgálata
  • udvarias ügyfélkezelés
  • tiszta, igényes szerviz-környezet
  • kényelmes légkondicionált váró 

Az eredetiségvizsgálat az a hatósági eljárás, amely ahhoz szükséges, hogy a jármű új tulajdonosa nyilvántartásba vetethesse járművét. Az eredetiségvizsgálatot a Kormány Hivatallal szerződést kötött szervizek végezhetik kizárólag.

Kedves ügyfeleinknek a hatósági eljárásért a gépjármű kategóriájától függő igazgatási szolgáltatási díjat szükséges megtérítenie. 

Eredetvizsgálatot csináltattam náluk, még aznap vállalták az autót, még beszorították, 3/4 óra alatt készen is volt, közben kis beszélgetés alkalmával tanácsokkal láttak el, sőt ingyenesen bemérték az akkumulátoromat is, vizsga előtt emlékeztető üzenetet küldenek, úgy hogy én 100%-osan meg vagyok velük elégedve, ajánlani tudom mindenkinek!
Tóth Attila

A vizsgálat befejeztével a határozatot átadjuk az eredetiségvizsgálatot igénylő kedves ügyfelünknek.

A közlekedési igazgatási eljárásban – a gépjármű átírásakor –  a jármű eredetiségvizsgálatának megtörténtét 60 napnál nem régebbi határozattal szükséges igazolni.

A jármű eredetiségvizsgálatának megtörténtét igazoló határozat csak egyszeri átírás során használható fel.

A határozat elvesztése esetén a 4Tölgyesi Autójavító Kft. újabb eredetiségvizsgálat nélkül a tulajdonos, üzembentartó vagy meghatalmazottja kérelmére pótolja az eredetiségvizsgálat megtörténtét igazoló határozatot. 

Az eredetiségvizsgálat a járművek azonosítóinak és NEM a műszaki állapotának, valamint a jármű okmányainak vizsgálatára terjed ki.

A vizsgálat kb. 30-40 perc időt igényel, amely alatt az előírások szerint a megbízó nem tartózkodhat a vizsgáló helyiségben.

A vizsgálat célja a jármű eredetinek/gyárinak megfelelő állapotának felülvizsgálata és igazolása. Mivel minden jármű alvázszámát az határozza meg, hogy az adott jármű színére, motorjára, szélvédőire és egyéb specifikus elemeire mi a jellemző, ezért a járművön több helyen ellenőrizzük az ezen elemekre vonatkozó technikai azonosítókat. Ezek megléte és hibátlan állapota igazolja a jármű eredeti állapotát. 

Számítógépes eredetiségvizsgálat
A komolyabb javítások, és cserék során ez az állapot megváltozik, amely a jármű bizonytalan származására utalhat. Esetenként az eltérés függvényében tudatos manipulálására enged következtetni. 

Ez esetben a vizsgáló szerviznek jelentési kötelezettsége van a hatóság felé.

Már többször jártunk itt eredetvizsgálaton, sosem volt gond a csapattal. Jár az 5 csillag.
Hausman István

Ne feledje! Az eredetvizsgálat az Ön érdeke,

mert a használt jármű vásárlása előtt meggyőződhet annak eredetiségéről, így nem kell tartania attól, hogy lopott járművet vásárol. 

Testreszabott diagnosztikai javítási árajánlatainkkal szeretettel várjuk Önt a 1135 Budapest Tahi utca 87-ben.

Időpontegyeztetés érdekében kérjük hívja a
+36 70 363 3217
+36 1 349 6679
számot, vagy írjon a
info@tolgyesiautoszerviz.hu

Ami érdekelhet még

Leave a Replay

Iratkozz fel hírlevelünkre

Minden héten újabb szolgáltatást muttatunk be.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Szeretne eligazodni az autószereléssel kapcsolatos városi legendák és a tények világában?
Hírlevelünkre feliratkozva nyertes pozícióba kerül az autója műszaki állapotának megőrzése felé vezető úton.
ErrorHere