Megbízható Eredetiségvizsgálat - 4Tölgyesi Autószerviz

info@tolgyesiautoszerviz.hu

Eredetiségvizsgálat a műhelyben, emelő segítsével

Eredetiségvizsgálat

Tisztában vagyunk azzal, hogy az Eredet vizsga az autóvásárlás megvalósulása szempontjából elengedhetetlen. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez az ügymenet a lehető leghatékonyabb és zökkenőmentes legyen az Ön számára!
Eredetiségvizsgálatra vittem az autómat. Előzetesen egyeztetett időpontra érkeztem. A munkafelvétel és a munka elvégzése gyors volt. Mindenkinek ajánlom ezt az autószervizt.
Kreisz Gábor

Eredetiségvizsgálat

Elsődleges tel.: +36 70 330 21 84
Másodlagos tel.:  +36 1 349 6679

Miért minket választanak elégedett ügyfeleink?

  • előzetesen foglalt vizsga időpont betartása
  • gyors, 30-40 perces vizsgálat
  • festékvastagság precíz mérése
  • technikai azonosítók meglétének pontos vizsgálata
  • udvarias ügyfélkezelés
  • tiszta, igényes szerviz-környezet
  • kényelmes légkondicionált váró 

Az eredetiségvizsgálat az a hatósági eljárás, amely ahhoz szükséges, hogy a jármű új tulajdonosa nyilvántartásba vetethesse járművét. Az eredetiségvizsgálatot a Kormány Hivatallal szerződést kötött szervizek végezhetik kizárólag.

Kedves ügyfeleinknek a hatósági eljárásért a gépjármű kategóriájától függő igazgatási szolgáltatási díjat szükséges megtérítenie. 

Eredetvizsgálatot csináltattam náluk, még aznap vállalták az autót, még beszorították, 3/4 óra alatt készen is volt, közben kis beszélgetés alkalmával tanácsokkal láttak el, sőt ingyenesen bemérték az akkumulátoromat is, vizsga előtt emlékeztető üzenetet küldenek, úgy hogy én 100%-osan meg vagyok velük elégedve, ajánlani tudom mindenkinek!
Tóth Attila

A vizsgálat befejeztével a határozatot átadjuk az eredetiségvizsgálatot igénylő kedves ügyfelünknek.

A közlekedési igazgatási eljárásban – a gépjármű átírásakor –  a jármű eredetiségvizsgálatának megtörténtét 60 napnál nem régebbi határozattal szükséges igazolni.

A jármű eredetiségvizsgálatának megtörténtét igazoló határozat csak egyszeri átírás során használható fel.

A határozat elvesztése esetén a 4Tölgyesi Autójavító Kft. újabb eredetiségvizsgálat nélkül a tulajdonos, üzembentartó vagy meghatalmazottja kérelmére pótolja az eredetiségvizsgálat megtörténtét igazoló határozatot. 

Az eredetiségvizsgálat a járművek azonosítóinak és NEM a műszaki állapotának, valamint a jármű okmányainak vizsgálatára terjed ki.

A vizsgálat kb. 30-40 perc időt igényel, amely alatt az előírások szerint a megbízó nem tartózkodhat a vizsgáló helyiségben.

A vizsgálat célja a jármű eredetinek/gyárinak megfelelő állapotának felülvizsgálata és igazolása. Mivel minden jármű alvázszámát az határozza meg, hogy az adott jármű színére, motorjára, szélvédőire és egyéb specifikus elemeire mi a jellemző, ezért a járművön több helyen ellenőrizzük az ezen elemekre vonatkozó technikai azonosítókat. Ezek megléte és hibátlan állapota igazolja a jármű eredeti állapotát. 

Számítógépes eredetiségvizsgálat
A komolyabb javítások, és cserék során ez az állapot megváltozik, amely a jármű bizonytalan származására utalhat. Esetenként az eltérés függvényében tudatos manipulálására enged következtetni. 

Ez esetben a vizsgáló szerviznek jelentési kötelezettsége van a hatóság felé.

Már többször jártunk itt eredetvizsgálaton, sosem volt gond a csapattal. Jár az 5 csillag.
Hausman István

Ne feledje! Az eredetvizsgálat az Ön érdeke,

mert a használt jármű vásárlása előtt meggyőződhet annak eredetiségéről, így nem kell tartania attól, hogy lopott járművet vásárol. 

Testreszabott diagnosztikai javítási árajánlatainkkal szeretettel várjuk Önt a 1135 Budapest Tahi utca 87-ben.

Időpontegyeztetés érdekében kérjük hívja a
+36 70 363 3217
+36 1 349 6679
számot, vagy írjon a
info@tolgyesiautoszerviz.hu

Ami érdekelhet még

Leave a Replay

Keresés

Nálunk Generációs örökség a kiválóság

Keress minket a közösségi hálókon is!

További szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

Minden héten újabb szolgáltatást muttatunk be.

Kedves Ügyfeleink!
Dec. 19 - Jan. 7-ig
zárva vagyunk.