Tudástár

  1135 BUDAPEST, TAHI U. 87.

Hamarosan..

Benézünk a motorháztető alá

Az autófényezés eredeménye látható egy fekete sportkocsi sziluettjén
Autószerelés a műhelyben

Autószerelés

Tudjuk, hogy igényes ügyfeleink számára kiemelt fontosságú szempont, hogy járművük javítását műszaki és menetbiztonsági szempontból felkészült Szervizre bízzák.

Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kor technikai és technológiai színvonalát képviselő felkészültséggel álljunk Tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Ennek érdekében a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt és sajátítják el a legújabb mechanikai és elektrotechnikai fejlesztések eszköztárát, melyet nap mint nap alkalmaznak.

Read More »
autojavito_biztositasi_karugyintezes

Biztosítási kárügyintézés

Tisztában vagyunk vele, hogy a biztosítási kárügyintézés egy rendkívül összetett, bonyolult művelet, lebonyolítása gyakran stresszes és valóban hosszadalmas folyamat. Ezt a felesleges terhet szándékozunk levenni ügyfeleink válláról: megkímélve Önöket a sorban állástól, az idegtépő várakozástól és a többszöri kár újrafelvételtől. A 4 Tölgyesi Premium Service tapasztalt kollégái teljes körű Casco és KGFB (Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítás)  kárrendezéssel állnak kedves ügyfeleik rendelkezésére.

Read More »
Autó műszaki vizsga, a lámpa ellenőrzése

Műszaki vizsga

Tisztában vagyunk azzal, hogy a Műszaki vizsga egy szükséges, ámde időigényes és sokszor idegpróbáló esemény. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez az esemény autója biztonságos működésének bizonyítéka, egyben hatékony és kellemes időtöltés legyen.

Read More »
autófényezés egy fekete autón

Autófényezés

Tisztában vagyunk vele, hogy az autófényezés és a karosszéria-javítás minősége biztonsági-, esztétika- és értékvédelmi szempontjából mennyire kritikus, mégis sokszor elnagyolt szerviz szolgáltatás.
Így mindig örömünkre szolgál, amikor korábbi tapasztalataik során csalódott ügyfeleink szkepticizmusa elégedettségre és megnyugvásra változik magasan képzett fényező és karosszéria-szerelőink igényes munkájának eredménye láttán.

Read More »

Autóklíma javítás, klímatöltés

Tisztában vagyunk vele, hogy a megfelelően működő klíma mind komfortérzetben mind biztonsági szempontból elengedhetetlen a kellemes utazási élmény megéléséhez.
Ezért szakmailag felkészült kollégáink specializálódtak a hűtéstechnikai újdonságok megismerésére és alkalmazására, biztosítva a klíma javítás és a klíma alkatrészek működési élettartamának meghosszabbítását.

Read More »
Huzatópad autóval, karosszéria javítás közben a műhelyben

Karosszéria javítás

Tisztában vagyunk vele, hogy a karosszéria javítás minősége biztonsági-, esztétika- és értékvédelmi szempontjából mennyire kritikus, mégis sokszor elnagyolt szervíz szolgáltatás.

Így mindig örömünkre szolgál, amikor korábbi tapasztalataik során csalódott ügyfeleink szkepticizmusa elégedettségre és megnyugvásra változik magasan képzett karosszéria-szerelőink igényes munkájának eredménye láttán.

Read More »
HHO motortisztítás

Motordiagnosztika

Tisztában vagyunk azzal, hogy az autóvillamosság milyen kritikus szerepet tölt be a modern autók biztonságos működésében.
A megfelelő szakszerűséggel alkalmazott motordiagnosztika jelentősen rövidíti a javítás folyamatát, ezzel optimalizálja a felmerülő költségeket.
Ezért a 4 Tölgyesi Premium Service kiemelt figyelmet fordít arra, hogy szakértő kollégái komplex autóvillamossági és motordiagnosztikai tudással rendelkezzenek.

Read More »
autóvillamosság jelképe

Autóvillamosság

Tisztában vagyunk azzal, hogy az autóvillamosság milyen kritikus szerepet tölt be a modern autók biztonságos működésében.
A megfelelő szakszerűséggel lokalizált elektromos meghibásodás jelentősen rövidíti a javítás folyamatát, ezzel optimalizálja a felmerülő költségeket.
Ezért a 4 Tölgyesi Premium Service kiemelt figyelmet fordít arra, hogy szakértő kollégái komplex autóvillamossági tudással rendelkezzenek.

Read More »

Turbó javítás, felújítás

Tisztában vagyunk vele, hogy a gépjárművek hatékony teljesítményének szempontjából kritikusan fontos az érzékeny alkatrésznek számító turbó állapota. Ezért igen körültekintő gondossággal járunk el mind ellenőrzése, mind javítása során annak érdekében, hogy ügyfeleink elkerüljék a turbó- illetve a motor súlyos károsodását.

Read More »
Ózonos klíma tisztítás az autóban

Klíma tisztítás, ózonos klíma fertőtlenítés

Meggyőződésünk, hogy az utastér levegőjének tisztán tartása kritikusan szükséges Ön és családja egészségének és biztonságának hosszútávú megőrzéséhez.
Ezért modern, nagy teljesítményű berendezéssel végezzük gépjárműve szellőző- és hűtőrendszerének tisztítását, fertőtlenítését.

Read More »
Eredetiségvizsgálat a műhelyben, emelő segítsével

Eredetiségvizsgálat

Tisztában vagyunk azzal, hogy az Eredet vizsga az autóvásárlás megvalósulása szempontjából elengedhetetlen.
Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez az ügymenet a lehető leghatékonyabb és zökkenőmentes legyen az Ön számára!

Read More »
HHO motortisztítás egy Mercedes típusú autón

HHO motortisztítás

Tudjuk, hogy a szakma vélekedése megoszlik a HHO motortisztítás hatékonyságát illetően.
Mi azonban azt tapasztaljuk, hogy a tudatos és felelősségteljes autótulajdonos ezen tisztítási módszer rendszeres alkalmazásával elkerülheti a költséges, a motor szétszerelésével járó tisztítást.
Mindezt úgy, hogy autója fogyasztását és teljesítményét optimális szinten tudja tartani.

Read More »

Vásárlás előtti átvizsgálás

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy autóvásárlás komoly döntési helyzet elé állítja a leendő gépkocsi tulajdonost. Ezen komplex megfontolást igénylő döntés korrekt meghozatalában támogatjuk kedves ügyfeleinket tapasztalt szakember gárdánk és modern, megbízható műszeres hátterünk segítségével, hogy az autóvásárlásra fordított befektetésük bosszúság helyett biztonságot kamatozzon.

Célunk, hogy ügyfeleink mindennemű autóval kapcsolatos problémájára megoldást nyújtsunk, mindezt körültekintő udvariassággal, szakértelemmel és teljes körű korrekt tájékoztatás mellett, mellyel az ügyfélközpontú kiszolgálást ügyfél élménnyé emeljük, annak érdekében, hogy ügyfeleink számára kellemes eseménnyé váljon autójuk átvizsgálása és szervizelése.

Read More »
fényszóró polírozása egy fekete autón demonstrálva

Fényszóró polírozása

Tudjuk, hogy a utakon közlekedve a kiváló láthatóság és a maximális látótávolság életeket menthet.
Ezért is képezi a műszaki vizsga részét a fényszórók fényáteresztő képességének ellenőrzése.
Ennek elérése érdekében tudunk pénztárca barát megoldást nyújtani kedves ügyfeleinknek.

Read More »
Okmányirodai ügyintézés autóvásárláskor

Okmányirodai ügyintézés | Gépjármű átíratás

Tisztában vagyunk azzal, hogy a gépjármű átírtatás egy időigényes és sokszor idegpróbáló esemény, hiszen nem tartozik ügyfeleink mindennapos rutin tevékenységei közé.
Célunk, hogy az autó-vétel örömét csorbító kiszolgáltatott helyzeten átsegítsük azzal, hogy a kellemetlen adminisztráció problémáját gyors, professzionális és eredményes ügyintézéssé változtatjuk.

Read More »
Testreszabott diagnosztikai, javítási árajánlatainkkal szeretettel várjuk Önt a 1135 Budapest Tahi utca 87-ben.

Időpontegyeztetés érdekében kérjük hívja a
+36 70 363 3217
+36 1 349 6679
számot, vagy írjon a
info@tolgyesiautoszerviz.hu

2021 © Minden jog fenntartva!

A honlapon (https://www.tolgyesiautoszerviz.hu/) megjelenő tartalom, és a megrendelt szolgáltatások tartalma minden esetben a 4 Tölgyesi Autójavító Kft., mint Szolgáltató tulajdonát képezik, felhasználása csak a Szolgáltató kizárólagos és kifejezett írásbeli engedélye alapján lehetséges. Amennyiben a Szolgáltató hozzájárulása nélkül a tartalom jogosulatlan felhasználása történik, a Szolgáltató jogosult kiszámlázni 109.000,- Ft/nap összegű kötbért. A kötbér megfizetése nem jelenti azt, hogy a tartalom használatára jogosulttá válik. A Szolgáltató a kárát érvényesítheti abban az esetben, ha jogosulatlan tartalomhasználat történik és ezzel a másik Fél részére kárt okoz

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Szeretne eligazodni az autószereléssel kapcsolatos városi legendák és a tények világában?
Hírlevelünkre feliratkozva nyertes pozícióba kerül az autója műszaki állapotának megőrzése felé vezető úton.
ErrorHere