"Március elején keletkezett a sérülés a Lexus Hybridemen ( jobb hátsó ajtó, küszöb plusz sárvédő) először egy másik helyre vittem ahol azonnal közöltèk hogy gyári alkatrész, semmi kalapálás, nincs sehol bontott alkatrész így potom 1,2 millió Ft🙁, ezután úgy voltam vele sürgősen körül kell nézni mert ez horror összeg. Majd később eszembe jutott( bár előbb jutott volna) hogy tulajdonképpen én régebbről ismertem két embert jelesül, Tölgyesi Krisztiánt, és Botondot akikkel egy házban laktam régen és csak annyit tudtam hogy autók javításával foglalkoznak. Elmentem hozzájuk majd kollégájuk Zsolt szempillantás alatt vázolta a részleteket azzal, hogy a sárvédő, küszöb javítható de az ajtót cserélni kell de megnézik a bontókat. Köszöntem, de alig hogy elhajtottam már érkezett is a telefon az árajánlattal majd azzal a jó hírrel hogy van a bontóban egy sérülésmentes ajtó 220 ezer Ft- ért, amúgy gyári ára közel 400 ezer Ft és mindennel együtt egy kicsit több mint 500 ezer Ft- os költséggel számolhatok a végszámlánál. Emlékszem kétszer is visszakérdeztem hogy “ennyiből meglesz”? Nyilván ez is fáj de mégsem 1,2 milla. Március 16-án vittem be a kocsit és már másfél hét múlva el is hoztam tartva az összeget és az időpontot.! Le a kalappal de inkább a munka volt ami lenyűgözött, és az a hozzáértés amivel ezt kezelték. Mint később elmondták 10- ből 9 szerviz elhajtott volna azzal hogy ők nem kalapálnak hanem csak gyári alkatrészekre kicserélik. Szóval náluk kitűnő lakatosok, és fényezők dolgoznak ezt bizton állíthatom mivel mind a két munka gyönyörű és a gyöngyház metál fényezés előtt is le a kalappal. Így erősen ajánlott lett részemről ez a műhely👍👏 utána egy ismerősöm fogalmazta meg, hogy olyan szépen dolgoznak, hogy mindjárt összetöri az autóját😁 köszönet érte fiúk 😉"
Császár Gábor
Soron kívül fogadtak az év elején. Normálisak voltak a végletekig.
Bálint András
Üdvözlet Mindenkinek! Kezdő autósként első autómat vittem hozzájuk. A vásárlást követően az autóban felvillant több alkalommal az alacsony olajnyomást jelző lámpa. A szervizben a munka átvételekor nagyon alaposan tájékoztattak és elmagyarázták a lehetőségeket a hiba jelzéssel kapcsolatban. Két nap múlva felhívtak telefonon, ismét tájékoztattak a teljes átvizsgálás eredményéről és a további cserélendő alkatrészekről. Az átvétel napján minden vizsgálatról jegyzőkönyvet és minden alkatrészt és munkafeladatot részletező számlát kaptam. Ezt követően még egyeztettek velem a később cserélendő kopóalkatrészek állapotáról és prezentálták az autó teljes állapotát. Nekem, mint teljesen kezdő autósnak nagy gondot jelentett egy megbízható, gyors szervizt találnom, de azt hiszem ezt náluk megtaláltam. Ismerősöktől érdeklődve azt kell mondjam, hogy teljesen jó áron dolgoznak és nagyon gyorsan. Minden elismerésem és köszönetem nekik. Személy szerint én továbbra is ide fogom vinni a család új kedvencét! Csak ajánlani tudom Őket!
Fellner Sándor
Pótszemlével kezdtem náluk, majd ők javították a sérült járművemet. Nagyon hamar lerendezték a biztosítóval a dolgot, nekem már csak a kész kocsiért kellett mennem. (közben mindenről megfelelően tájékoztattak) Tökéletes munkát végeztek! Profi csapat az irodában és a szerelőállásokon is! (és a fényező mester is kitűnő munkát végzett!)
J.S.
Teljes mértékben ajánlom őket, nagyon gyorsan dolgoznak, korrektül kommunikálnak telefonon és élőben is, pozitív csalódás volt ez a szerviz. Most költöztem Budapestre, örülök, hogy elsőre sikerült megtalálnom a tutit. 🙂
Szabó Sándor
Már több éve hordom ide az autómat, mindig korrektek voltak, az árak sincsenek elszállva, és emellett gyorsak is, ajánlom.
Tóvárosi László
Minden teljesen megfelelően történt. Kicsit féltem attól, hogy egy olyan autószerelőt találok Budapestre költözve, ahol esetlegesen átvernek, vagy tönkre teszik az autómat. Szerencsére egyből bele nyúltam a "tutiba" (ahogyan azt egy előttem kommentelő írta) és megtaláltam ezt a szerelőbrigádot. Az autómnak sok kisebb hibája volt, amiktől még megy az autó, de nyugodtabb az ember, ha ránéznek. Betérve hozzájuk ezeket elkezdtem sorolni, de az irodában ülő úr segített a számomra, hogy inkább néhány dolgot húzzunk ki, amelyek annyira nem fontosak, mert ők szívesen ránéznek, de ettől csak az ár fog kerekedni... (Köszönöm a segítséget, szerintem más helyen lehúztak volna!) Ezután a kulcsot leadtam és még aznap hívtak, hogy mehetek a járgányért. Fentebb írták, hogy nem tájékoztatták őket, hogy pontosan mit csináltak a kocsin, hát ez nem igaz. Kaptam egy részletes számlát, amin minden le van írva mit mennyiért vettek, mit csináltak stb... Az ár pedig teljesen korrekt volt. A kocsiért érte mentem, és minden klasszul működött. Jelenleg nem is annak örülök, hogy kész a kocsim, hanem annak a nyugalomnak, hogy bármi gáz lesz, ők várnak engem. 🙂 Köszönök mindent! Üdvözlettel,
Kovács Béla
Patent hozzáállás! Bátran ajánlom!
Kötél Csaba
Ez egy olyan autószervíz, ahol mindig, bármikor megy az ügyfél, igyekeznek a leggyorsabban kiszolgálni, és nem azt mondják, hogy jöjjön vissza, mert megnézni sincs időnk, hogy mi a baj. Ha csak apróságot kell csinálni, akkor általában rögtön meg is csinálják. Mindenre odafigyelnek, és nem véletlen ilyen népszerűek, hogy mindig tele vannak munkával. Csak ajánlani tudom, mert eddig még sosem csalódtam bennük.
Füzy Árpád
Kétszer voltam már náluk, mindkétszer maximálisan elégedetten távoztam. Profik abban, amit csinálnak, és ráadásul én sem érzem magam tök hülyének, amikor beszélnek velem. Ez azért más szervízekben előfordult már, hiszen nem vagyok egy műszaki zseni. Csak ajánlani tudom őket.
Fatalin Miklós
Hozzáértők és mindig megtalálják a hibát amit más nem... minden autóm első útja ide vezet!
Wéber Antal
Mindig vidékre hordtam haza szüleimhez az autóm ha baja volt a rossz budapesti tapasztalatok miatt... Na ennek vége 🙂 Mától ide fogom hozni az autómat mert gyorsak és rugalmasak. Az árak a földön járnak és nem a lehúzásról szól minden. Mindenkinek ajánlani tudom, ha valakinek van tuti helye az is tegyen itt egy próbát! 🙂
Sipos Zsolt
Korrektek, gyorsan megoldották a problémát, az előre jelzett árat kellett fizetni, nem volt semmilyen "jah, még ezt is cserélnünk kellett, ezért..." -kezdetű mondat, amit sok szervízben gyakran hallani..
Boór András
Készséges tájékoztatás, korrekt ár, minden úgy volt ahogyan megegyeztünk.
Csörgő András
Részletes pontos diagnosztika, korrekt árak.
Alacsony Tibor
Szakértelem és profizmus az első perctől kezdve, a végeredmény pedig teljes mértékben makulátlan.
Arany-Tóth Attila
Pozitív: Minőség, Pontosság, Szakszerűség, Érték Casco biztosítón keresztüli karosszéria javításra vittem hozzájuk az autóm. Nem nagyon voltam tisztában az ügyintézés folyamatával. Telefonon nagyon korrekt tájékoztatást kaptam és a javítást is gyorsan, profin és nagyon szép minőségben megcsinálták. A javításra megadott határidőt pontosan tartották. Utólag is köszönöm 4 Tölgyesi Autójavító!
Kocsis Zsolt
Gyorsak, korrektek és pontosak! Nagyon rövid időn belül tudtak fogadni, csak ajánlani tudom!
Nagy Zoltán
Korrekt, gyors, pontos munkavégzés. Profi csapat, bátran merem őket ajánlani.
Varró Attila
Korrekt, pontos és segítőkész csapat!
Szomyú Zsolt
Soron kívül fogadtak az év elején.. Normálisak voltak a végletekig...
Bálint András
Gyorsan végzik a vizsgáztatást, megmutatja vagy elmagyarázza az esetleges hibát, ha az a vizsga szempontjából lényegtelen is. Időpont általában 1-2 napon belül kapható. Korrektek!
H. Gábor
Tök korrekt szerviz, mindig iszonyat gyorsak. Céges és privát autóinkat is ide hordjuk vizsgáztatásra, eredetiség vizsgálatra, kisebb-nagyobb javításokra és eddig még sosem csalódtunk. Nagyon jó szívvel tudom ajánlani a műhelyt és a szolgáltatásait. Mindig jó a hangulat, gördülékenyen mennek a dolgok.
Gaál Attila
4Tolgyesi Premium Autoszerviz

4Tolgyesi Premium Autoszerviz

Leave a Replay

Iratkozz fel hírlevelünkre

Minden héten újabb szolgáltatást muttatunk be.