Ügyfeleink véleménye volt - 4Tölgyesi Autószerviz
Ügyfeleink véleménye volt
  1135 BUDAPEST, TAHI U. 87.
4Tölgyesi Premium Szerviz Budapest Tahi utca 87. Telefon: (+36) 1/349-66-79 - Mobil: (+36) 70/363-32-17
Keresés

Nálunk Generációs örökség a kiválóság

Keress minket a közösségi hálókon is!

További szolgáltatások

Soron kívül fogadtak az év elején. Normálisak voltak a végletekig.
Bálint András
Pótszemlével kezdtem náluk, majd ők javították a sérült járművemet. Nagyon hamar lerendezték a biztosítóval a dolgot, nekem már csak a kész kocsiért kellett mennem. (közben mindenről megfelelően tájékoztattak) Tökéletes munkát végeztek! Profi csapat az irodában és a szerelőállásokon is! (és a fényező mester is kitűnő munkát végzett!)
J.S.
Teljes mértékben ajánlom őket, nagyon gyorsan dolgoznak, korrektül kommunikálnak telefonon és élőben is, pozitív csalódás volt ez a szerviz. Most költöztem Budapestre, örülök, hogy elsőre sikerült megtalálnom a tutit. 🙂
Szabó Sándor
Már több éve hordom ide az autómat, mindig korrektek voltak, az árak sincsenek elszállva, és emellett gyorsak is, ajánlom.
Tóvárosi László
Patent hozzáállás! Bátran ajánlom!
Kötél Csaba
Ez egy olyan autószervíz, ahol mindig, bármikor megy az ügyfél, igyekeznek a leggyorsabban kiszolgálni, és nem azt mondják, hogy jöjjön vissza, mert megnézni sincs időnk, hogy mi a baj. Ha csak apróságot kell csinálni, akkor általában rögtön meg is csinálják. Mindenre odafigyelnek, és nem véletlen ilyen népszerűek, hogy mindig tele vannak munkával. Csak ajánlani tudom, mert eddig még sosem csalódtam bennük.
Füzy Árpád
Kétszer voltam már náluk, mindkétszer maximálisan elégedetten távoztam. Profik abban, amit csinálnak, és ráadásul én sem érzem magam tök hülyének, amikor beszélnek velem. Ez azért más szervízekben előfordult már, hiszen nem vagyok egy műszaki zseni. Csak ajánlani tudom őket.
Fatalin Miklós
Hozzáértők és mindig megtalálják a hibát amit más nem... minden autóm első útja ide vezet!
Wéber Antal
Korrektek, gyorsan megoldották a problémát, az előre jelzett árat kellett fizetni, nem volt semmilyen "jah, még ezt is cserélnünk kellett, ezért..." -kezdetű mondat, amit sok szervízben gyakran hallani..
Boór András
Készséges tájékoztatás, korrekt ár, minden úgy volt ahogyan megegyeztünk.
Csörgő András
Részletes pontos diagnosztika, korrekt árak.
Alacsony Tibor
Szakértelem és profizmus az első perctől kezdve, a végeredmény pedig teljes mértékben makulátlan.
Arany-Tóth Attila
Pozitív: Minőség, Pontosság, Szakszerűség, Érték Casco biztosítón keresztüli karosszéria javításra vittem hozzájuk az autóm. Nem nagyon voltam tisztában az ügyintézés folyamatával. Telefonon nagyon korrekt tájékoztatást kaptam és a javítást is gyorsan, profin és nagyon szép minőségben megcsinálták. A javításra megadott határidőt pontosan tartották. Utólag is köszönöm 4 Tölgyesi Autójavító!
Kocsis Zsolt
Gyorsak, korrektek és pontosak! Nagyon rövid időn belül tudtak fogadni, csak ajánlani tudom!
Nagy Zoltán
Korrekt, gyors, pontos munkavégzés. Profi csapat, bátran merem őket ajánlani.
Varró Attila
Korrekt, pontos és segítőkész csapat!
Szomyú Zsolt
Soron kívül fogadtak az év elején.. Normálisak voltak a végletekig...
Bálint András
Soron kívül fogadtak az év elején.. Normálisak voltak a végletekig...
Bálint András
Gyorsan végzik a vizsgáztatást, megmutatja vagy elmagyarázza az esetleges hibát, ha az a vizsga szempontjából lényegtelen is. Időpont általában 1-2 napon belül kapható. Korrektek!
H. Gábor
Tök korrekt szerviz, mindig iszonyat gyorsak. Céges és privát autóinkat is ide hordjuk vizsgáztatásra, eredetiség vizsgálatra, kisebb-nagyobb javításokra és eddig még sosem csalódtunk. Nagyon jó szívvel tudom ajánlani a műhelyt és a szolgáltatásait. Mindig jó a hangulat, gördülékenyen mennek a dolgok.
Gaál Attila

Kedves Ügyfeleink!
Dec. 19 - Jan. 7-ig
zárva vagyunk.